Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

    

Hozzávalók:

1 közepes fej vöröshagyma

4 nagyobb gerezd fokhagyma

150 gramm hideg teavaj

500 gramm csirkemáj

1 teáskanál só

1 teáskanál pirospaprika

pici szerecsendió

1 kávéskanál szárított majoranna

A vajat vékonyan felszeleteltem és egy kisebb tepsi alját kiraktam vele,  ment  a tetejére a megtisztított csirkemáj,  és az apróra vágott fokhagyma és a fűszerek. A kemencébe maradékhőn került be,  lefedve amikor már csak 160 fokos volt a kemence, így volt bent 40 percet (ha melegebb a kemencénk vigyázzunk  ne süssük túl, puha maradjon a máj). Amint elkészült turmixoljuk össze majd kis üvegcskbe kanalazzuk. A tetejére kevés olvasztott vaj kerüljön, hogy ne száradjon ki és egy darab rozmaring díszítésnek.