Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Dominika sült tea receptje:

1 kg gyümölcs: alma és szeder, de másfajta gyümölcsből is készíthető.

100 gramm cukor,

2 kávéskanál fahéj

2 citrom leve.

Az almát meghámozzuk és felkockázzuk, majd minden alapanyagot összekeverünk. 15 percig állni hagyjuk, és mehet is a kemencébe, Góliátban a középső rácsra tegyük, 180 fokon 35 perc alatt megsül, közben egy kis levet enged így nem ég le. Utána kis dunsztos üvegebe töltve, száraz dunsztba tesszük, tartósítószer nem kell bele.

Egy csészébe egy evőkanállal tegyünk majd mehet rá a forró víz, de jeges teának is nagyon finom.