Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Paccheri, tejszínes ördöghallal.

Az ördöghalat (vagy más tengeri halfilét amit szeretünk használhatunk) bőséges olívaolajban, erősen fűszereztem, petrezselyemzöld, oregánó , bors, rozmaring, hagyma, fokhagyma, plusz szardella krémmel ízesítettem, citrommal fehérborral meglocsoltam elősütöttem, kb. fél óráig 230 fokon.

Ezalatt kifőztem a tésztát felforrósítottam a tejszínt, amibe bőségesen tettem fokhagymát. Tettem bele reszelt parmezánt is. 

A halat feldaraboltam, szafttal, fűszerrel együtt összekevertem a kifőtt tésztával, leöntöttem a tejszínnel, amihez még tettem egy merőkanál tésztavizet, megszórtam parmezánnal és ment vissza a kemencébe, rövid időre. Épp, hogy ráolvadt a sajt és elkezdett néhány helyen pirulni akkor lesz jó.