Paccheri, tejszínes ördöghallal.
Az ördöghalat (vagy más tengeri halfilét amit szeretünk használhatunk) bőséges olívaolajban, erősen fűszereztem, petrezselyemzöld, oregánó , bors, rozmaring, hagyma, fokhagyma, plusz szardella krémmel ízesítettem, citrommal fehérborral meglocsoltam elősütöttem, kb. fél óráig 230 fokon.
Ezalatt kifőztem a tésztát felforrósítottam a tejszínt, amibe bőségesen tettem fokhagymát. Tettem bele reszelt parmezánt is.
A halat feldaraboltam, szafttal, fűszerrel együtt összekevertem a kifőtt tésztával, leöntöttem a tejszínnel, amihez még tettem egy merőkanál tésztavizet, megszórtam parmezánnal és ment vissza a kemencébe, rövid időre. Épp, hogy ráolvadt a sajt és elkezdett néhány helyen pirulni akkor lesz jó.