Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Paccheri, tejszínes  ördöghallal.

Az ördöghalat bőséges olivaolajban, erősen fűszereztem, petrezselyemzöld, oregano, bors, rozmaring, hagyma, fokhagyma, plusz szardella krémmel ízesítettem, citrommal fehérborral meglocsoltam elősütöttem, kb fél óráig 230 fokon.

Ezalatt kifőztem a tésztát felforrósítottam a tejszínt, amibe bőségesen tettem fokhagymát. Tettem bele reszelt parmezánt is. 

A halat feldaraboltam, szafttal, fűszerrel együtt összekevertem a kifőtt tésztával, leöntöttem a tejszínnel, amihez még tettem egy merőkanál tésztavizet, megszórtam parmezánnal és ment vissza a kemencébe, rövid időre. Épp, hogy ráolvadt a sajt és elkezdett néhány helyen pirulni.