Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Hozzávalók: 

1 kg csirkeszárny

1 dl  vagy alaplé, esetleg víz

2 tk pirospaprika

ízlés szerint bors, fokhagymapor, grill fűszerkeverék

sütéshez kevés olaj vagy zsír

 Fogjuk a feldarabolt, alaposan megtisztított csirkeszárnyakat, és tegyük őket egy tepsibe. Kevés olajban megforgatva, a fűszerekkel együtt. Felöntjük az alaplével és mehet a kemencébe kb. 220 fokon 15-20 percig lefedve, hogy megpuhuljon majd fedél nélkül aranybarnára sütjük.