Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

    

A kacsáról levágtam a túl logó bőrdarabkákat , majd csak sóztam,és egy picit borsoztam, állni hagytam. Más zsiradékot nem tettem alá, volt elég hája, sőt még külön is sütöttem ki pörcöt.  2 csészényi vizet öntöttem alá, 260 fokon kezdtem a sütést, 20 percig a mellével lefelé volt utána fordítottam  meg a kacsát a tepsiben közben a kemence ajtót nyitva hagytam hogy kicsit hűljön a kemence, hogy olyan 200 fokon tudjon szépen sülni a hús. Úgy 2  órát sült fedéllel, fél órát fedő nélkül .

Biztonság kedvéért tettünk a tűzre egy kicsit (ilyenkor érdemes kéreg nélküli fát használni az kevésbé füstöl) amikor a krumplit betettük sülni, így 250 fokra fűtöttük vissza a kemencét, hogy a krumpli igazán piruljon, így a kacsa bőre is tökéletesre sült , nem égett meg, mert hosszú távon 200 fokon sült . Fantasztikus omlós lett a hús. Egyszerre vettük ki a krumplit és a kacsát. Köretnek még szilvás fánk és párolt káposzta készült.