Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

    

A kacsát csak sóztam,és borsoztam,állni hagytam. (semmi zsiradékot nem tettem alá,volt elég hája,sőt még külön is sütöttem ki pörcöt)  

 2 csészényi vizet öntöttem alá,280 fokon kezdtem a sütést, kb 2 és fél órát sült fedéllel, fél órát fedő nélkül.Biztonság kedvéért tettünk a tűzre egy kicsit amikor a krumplit betettük sülni, 250 fokra fűtöttük vissza a kemencét, hogy a krumpli igazán piruljon,így a kacsa bőre is tökéletesre sült , nem égett meg, mert hosszú távon 200 fokon sült . Fantasztikus omlós lett a hús. Egyszerre vettük ki a krumplit és a kacsát. Köretnek még szilvás fánk és párolt káposzta készült.