Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

 Göngyölt csirke padlizsánnal töltve újburgonya körettel

Három  göngyölt rudat másfél (nagyobb) csirkemellből készítettem.

Vékonyra klopfoltam a húst , nagyon minimálisan sóztam (a bacon is sós) borsoztam. Ráhelyeztem egy nejlonra.

A padlizsánt hosszában szeleteltem és olíva olajon megpirítottam mindkét oldalát ,enyhén sóztam borsoztam. Kevés parmezánt és jóval több  fél kemény sajtot reszeltem és megszórtam a húst vele (legyen rajta, úgy finom) . Erre tettem a felkockázott szárított paradicsomot,friss bazsalikomot, kakukkfüvet és ráfektettem a padlizsán szeleteket. (Egy nagyobb padlizsán elég volt a 3 rúdhoz, egy rúdhoz 2 szelet kell)

Nejlonon feltekertem, majd a bacon csíkokat is ráhelyeztem, azaz rátekertem.

Kicsi olívát kentem a tálba majd betettem a kemencébe, 260-280 fokon az újburgonyával egyszerre. Fedetlenül enyhén pirosra sütöttem, ekkor fokhagymás tejszínnel leöntöttem és tovább pirítottam.

Az újburgonyát félbevágva sózva tettem a kemencébe és a végén leöntöttem vajban párolt petrezselyemzölddel és még egy kicsit tovább sütöttem.