Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

 

Kemencében készült sült tarja gombás borsós raguban.

1 kg tarja

2 fej vöröshagyma

1 fej fokhagyma

30 dkg zöldborsó (most fagyasztott)

3 evőkanál zsír

1 szeletelt gomba konzerv vagy 20-30 dkg friss gomba

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

ízlés szerint fűszerpaprika

  

Kevés zsírt teszek egy tepsibe és a karikákra vágott hagymát belerakom.A tarját felszeletelem és sózom borsozom.A tepsibe fektetem majd mehet rá a cukorborsó és a gomba. Alaplé vagy víz kell rá kb. 2 dl, fűszerpaprika és egy kevés só.

220 -230  fokos kemencébe lefedve puhára párolom, ha már majdnem kész egy pici lisztes habarással nyakon öntöm és visszarakom a kemencébe még egy pár percre fedő nélkül.