Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Hozzávalók:

80 dkg csirkemellfilé,
1 csomag szeletelt bacon, 
15-20 dkg sajt, 
2 db tojás
, 1 kis csokor petrezselyem
, 4-5 ek tejföl, 
3 evőkanál finomliszt
, 2 kk só, bors ízlés szerint


A forma kikenéséhez,kevés vaj,vagy zsír
, 2 teáskanál zsemlemorzsa


Elkészítés:

A csirkemell előkészítéséhez a tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük.A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába forgatjuk.Formánkat kivajazzuk, és morzsával megszórjuk, majd a szeletelt bacon-nel kibéleljük úgy, hogy a szélei kilógjanak a formából.A csirkés masszát a formába öntjük, és a kilógó szalonnát ráhajtogatjuk.A 180-190 fokos kemencébe kb 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, ha a szalonna még nem pirult meg eléggé visszatehetjük a kemencébe egy kicsit.