Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Fokhagymával tűzdelt malaclapocka

Hozzávalók:

sertéslapocka

1 fej fokhagyma

só, bors, zsír,sör

Elkészítés:

A húst alaposan sózzuk borsozzuk,több helyen bevágjuk,fokhagyma darabokat belenyomkodjuk  a résekbe.Kizsírozott tepsibe rakjuk kevés vizet öntünk alá.A felfűtött 180 fokos kemencébe rakjuk kb 2.5órát sütjük.Félóránként nézzünk rá és önthetünk még alá kevés vizet,vagy sört.A sütés vége felé a bőrös fele felül legyen igy már fedő nélkül süssük ropogosra.

Petrezselymes burgonyával és kapros uborkasalátával tálalhatjuk.