Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Gnocchi kemencében 

A gnocchit úgy készítettem , hogy a krumpli háromnegyed része a tésztának,... a negyede a liszt, (olasz caputo lisztet használok) teszek bele reszelt parmezánt, tojássárgáját, pici vajat. Meghengergetek egy kis darab tésztát, felvagdosom, aztán minden gnocchit villával megsodrok. Azért kell, hogy a szósz ne csússzon le róla, belekapaszkodjon a villa által okozott nyomatokba.

Szószhoz teszek... (sok kell) 

Paradicsom konzervet(olasz, egész paradicsom, szószban)

Bazsalikomot

Olíva olajat 

Sót, borsot,.

Fokhagymát,

vöröshagymát

Kicsit összesűrítem, az egész paradicsomokat szétnyomkodom kissé, majd a végén parmezánt teszek bele.

Ha kifőtt a gnocchi akkor összekeverem a szósszal, közben a kovászos kenyeremből vékony szelet pirítóst csináltam,.... fokhagymával,oreganoval  sóval, fűszerezett , felmelegített olívaolajba pirítósokat belemártottam és leraktam a szószba a tál aljára és erre ráhelyeztem  a szósszal összekevert gnocchit, ezután bőségesen megszórtam provolone sajttal ( félkemény sajttal helyettesíthető)  és a tetejére még egy kis parmezán került. Betettem a kemencébe 230 fok körül 15 perc alatt átsült és a sajt szépen ráolvadt a tetejére.