Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

A fügét 70 fokon tettem be a kemencébe,másnap reggelre sokat zsugorodott, de még volt víztartalma. Ezért tegnap kemencés ételt készítettem, amihez nem kellett nagyon befűteni.Amikor az elészült, megint vártam, míg lehül a kemence, hogy visszategyem az aszalmányt.Végül 70 - 60 foknál betettem ismét a fügét. Fantasztikus lett. 

A fügét előtte enyhén sós vízbe mártottam, majd kiterítettem száradni. Ezt azért kell, mert a só az édes gyümölcs ízét megerősíti, sokkal ízesebb, édesebb lesz. A kemence ajtaját egy centire nyitva hagytam, hogy a pára el tudjon távozni. A végeredmény csodálatos lett!!összehasonlíthatalan a boltival. Bátran fogjatok hozzá!