60 dkg liszt
25 dkg margarin
1 tojás
fél csésze langyos tej
csipet cukor
2,5 dkg élesztő
2 teáskanál só
1 db tejföl
A lisztben elmorzsoljuk a margarint,a tojást a sót. Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk majd a a liszthez adjuk. A tejföllel összegyúrjuk,hogy rugalmas tésztát kapjunk.
Duplájára kelesztjük. Kinyújtjuk, tepertőkrémmel megkenjük. Összehajtogatjuk, kicsit félre tesszük pihenni. Fél óra múlva kinyújtjuk megkenjük még egyszer. Összehajtogatjuk újra kelesztjük egy fél órát.
Majd két ujjnyi vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk és bevagdossuk a tetejét.
Kemencében 200 fokon 35-40 perc alatt pirosra sütjük, fél óra után érdemes ránézni.