Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

60 dkg liszt

25 dkg margarin

1 tojás

fél csésze langyos tej

csipet cukor

2,5 dkg élesztő

2 teáskanál só

1 db tejföl

A lisztben elmorzsoljuk a margarint,a tojást a sót. Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk majd a a liszthez adjuk. A tejföllel összegyúrjuk,hogy rugalmas tésztát kapjunk.

Duplájára kelesztjük. Kinyújtjuk, tepertőkrémmel megkenjük. Összehajtogatjuk, kicsit félre tesszük pihenni. Fél óra múlva kinyújtjuk megkenjük még egyszer. Összehajtogatjuk újra kelesztjük egy fél órát.

Majd két ujjnyi vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk és bevagdossuk a tetejét.

Kemencében 200 fokon 35-40 perc alatt pirosra sütjük, fél óra után érdemes ránézni.