Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

  • 50 dkg liszt,
  • kb 3 dl víz,
  • 20gr élesztő,(vagy egy tasak instant)
  • 3 evőkanál olíva olaj
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál cukor.

A 2 dl langyos vizet keverd el a cukorral és az élesztővel,futtasd fel. A lisztet közben szitáld át, és keverd el a sóval.Mehet hozzá az élesztős víz,kezd elkeverni majd a maradék víz hozzáadásával sima tésztát dagassz belőle. Takard le, és egy óra alatt keleszd a duplájára.
 Ha  duplájára megkelt borítsd lisztezett deszkára, formálj belőle 3-4 darabot és  keleszd még egy kicsit. Közben a kemencét melegítsd elő 350-400 fokra. Amikor bemelegedett, nyújtsd ki kerekre a tésztát, kend meg paradicsomszósszal és pakold meg tetszőleges feltéttel.A forró kemencében 1-2 perc alatt készresül.