Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

A marhapofát sütés előtt pár nappal pácoljuk be, majd a sütés napján kb. 1 órát előfőzzük.

Főzés után, a tepsi aljára tettünk zsírt, zöldpaprikát, fokhagymát, rá a húsokat, a húsra hagymát vágtunk. Itt még lehet fűszerezni, ki mit szeretne,kakukkfű, rozmaring,zsálya, só bors mehet rá.

Egy kis vizet öntöttünk (jó lesz alaplének amibe előfőztük) rá, és olyan 230 foknál raktuk a kemencébe, 200 fokon sült 3 órát. Az idő vége felé levettük a fóliát a tepsiről ,hogy tudjon pirulni.