Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Felfűtjük a kemencét 240 fokra majd kinyitjuk az ajtót, hogy 180-200 fokra visszahűljön a levegő, de a kemence test meleg marad,

vagy maradék hőn amikor már megsült minden amit szerettünk volna de még jó meleg a kemence akkor teszem be,estefelé.

A hozzávalókat egy időben egyszerre beleteszem egy cserép edénybe hús,zöldségek,fűszer.

A zöldségek egészbe vagy nagy darabokban kerüljenek bele.

Felengedem vízzel, vigyázzunk ne legyen hideg a víz és a hozzávalók se amikor bekerül a meleg kemencébe a cserépedény, reggel langyos levest vehetünk ki a kemencéből.