Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Hozzávalók:

Sertésköröm,kockára vágott csülök ,amennyi az edénybe elfér

3-4 fej hagyma

4-5 ek. zsír

1 db babérlevél

5 gerezd fokhagyma

2 db paradicsom

1 db paprika

6 ek. pirospaprika

1 tk. bors

1-2 db chilipaprika

Egy lábosba a kockára vágott hagymát zsíron megdinszteljük, hozzá rakjuk a húst, az egészet kissé átpirítjuk, így már mehet a kerámia edénybe. Belerakjuk a többi hozzávalót felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi. A mázas cserépedényeket nem szükséges beáztatni használat előtt, de érdemes a kemencét fokozatosan melegíteni, ne hirtelen kapja a hőt, ne legyen a cserépedény hideg sem a belevaló. 200-220 fokos kemencében, két és fél óra kell neki, időnként nézzünk rá kavarjuk meg, ha kell pótoljuk a folyadékot.