Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Rakott krumpli kemencében

Főt burgonya

Főtt tojás

füstölt szalonna

füstölt kolbász

hagyma

őrölt paprika

tejföl

só-bors

zsír vagy olaj

Pici zsíron a szalonnát lesütjük,majd a kolbászt is kicsit átforgatjuk a zsíron.

A megpirult szalonnát és kolbászt kiszedjük.A hagymát is dinszteljük,majd azt is kiszedjük.

Egy nagy tepsi aljába beleöntjük a maradék zsírt,erre a tisztított és karikákra vágott krumplit terítjük.

Sózzuk borsozzuk,majd a főtt tojás szeleteket,a hagymát és a kolbászszeleteket és rápakoljuk.

Még egy réteget készítünk a tetejét meglocsoljuk tejfölös öntettel.

Kétszáz fokra előfűtött kemencében egy óra alatt megsül.