Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

A csirkét sózzuk,és grill fűszerkeverékkel megszórjuk.Kerámia csirke sütő formára húzzuk, a tálkába önthetünk egy kis sört, vigyázzunk ne legyen hideg a nagy hőmérséklet különbség miatt nehogy elrepedjen!

Így süssük a kemencében szép aranyszínűre a csirkét.

Ha nincs csirkesütőnk egy gömbvassal a szárny alatt átszúrhatjuk a csirkét és így tegyük a kemencébe.

Egy tepsibe tegyünk ízlés szerint kiválasztott zöldségeket, fűszerezzük,kevés olaj és egy kis víz is mehet rá.A tepsit a csirke alá rakjuk.

200 fokon kb. 1,5 óra alatt, néha egy kis szafttal meglocsolva készre sütjük a csirkét.