Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Meggyes almás kevert süti 

Hozzávalók:

2 egész tojás,2 dl cukor, 2 dl kefir, 2 dl liszt,1 dl étolaj, fél csomag sütőpor, fejtett meggy és egy alma.

Elkészítés:

A tojást a cukorral habosra keverjük majd hozzá adjuk a kefirt, olajat, lisztet, sütőport és finoman összekeverjük.

Sütőpapírt teszünk a cserép edény aljára beleöntjük a masszát és megszórjuk a meggyel és az almával.

Kristály cukorral megszórjuk és irány a kemence.

180 fok 35 perc középső rácsára helyezve.

Ez a recept más gyümölccsel is finom,ami éppen a kertben terem vagy otthon van.