Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Először egy kevés szalonnakockát zsírjára sütöttem, majd bele dobtam a a felcsíkozott sonkát majd a zöldségekkel puhára pároltam .

Sárgarépa, borsó kápia paprika, zöldbab kukorica volt benne ,fehér fejtős babot is raktam hozzá,de lehet csinálni brokkolival is.

Zöld fűszer,ami a kertünkben van, bazsalikom, oregano petrezselyem, bors, fokhagyma, kicsi vöröshagyma.

Kb. 8 dl besamelt készítettem, 2 dl tejszínnel és 6 dl tejjel,a végén beleolvasztottam 10 dkg gorgonzolát és egy marék parmezánt.

Ez idő alatt kifőtt a rigatonit (aldente-re), aminek a felét a főzővízből egyenesen a kivajazott cseréptálba raktam.

Majd rá a besamel felét, arra a ragut tettem, majd a tészta másik felét és ennek tetejére a besamel másik felét.

Pár karika paradicsomot és bazsalikomlevelet raktam még a tetejére és leszórtam sok sok provolone sajttal és még daraboltam gorgonzolát is rá.

Egy merőkanál tésztavizet még öntöttem finoman rá mielőtt a sajtot rátettem, hogy szaftos legyen a tészta. 

270 fokon sütöttem kb 20 percig kisebb hőfokon is berakhatjuk fél óra alatt megsül és kellemes füstös ízt kap a kemencétől.