Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Sárgarépa, borsó kápiapaprika, zöldbab kukorica volt benne ,fehér fejtősbabot is raktam hozzá,de lehet csinálni brokkolival is.

Egy szál petrezselyem kell bele .

Először egy kevés szalonnakockát zsírjára sütöttem, majd bele dobtam a a felcsikozott sonkát majd a zöldségekkel puhára pároltam .

Zöldfűszer, bazsalikom, oregano (mindig van a kertemben) bors, fokhagyma, kicsi vöröshagyma.

KB 8 dl besamellt készítettem, 2 dl tejszínnel és 6 dl tejjel,a végén beleolvasztottam 10 dkg gorgonzolát és egy marék parmezánt.

Ez ídő alatt kifőtt a rigatoni(aldente-re), aminek a felét a főzővízből egyenesen a kivajazott cseréptálba raktam.

Majd rá a besamell felét, arra a ragut tettem, majd a tészta másik felét és ennek tetejére a besamell másik felét.

Pár karika paradicsomot és bazsalikomlevelet raktam még a tetejére és leszórtam sok sok provolone sajttal és még daraboltam gorgonzolát is rá.

Egy mérőkanál tésztavizet még csopogtettem finoman rá mielőtt a sajtot rátettem, hogy szaftos legyen a tészta. .

270 fokon sütöttem kB 20 perc.