Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Paradicsomtól függően 2 vagy 4 darabra aprítom, kicsit megsózom majd mehet a 80-90 fokos kemencébe.Nekem 7órán keresztül készült, arra kell figyelni hogy a hőfok ne menjen 100 fölé.

Ha feljebb ment akkor felső ajtó kinyit nem is árt neki a kis szellőzés, a kéményt is hol lezártam hol kinyitottam.. és nem kell nagy tüzet rakni csak folyamatosan táplálni egy-egy kis fával..

Ha kiszáradt akkor mehet rá egy kis olivaolaj,friss őrölt bors, oregano, friss bazsalikom,fokhagymaszeletek majd bele egy üvegedénybe,befőttesüvegbe és nyakon önteni felmelegített olivaolajjal hogy ellepje..Jó étvágyat!