Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Hozzávalók:
csülök
10-12 db burgonya
 2-3 fejhagyma
sült hús fűszerkeverék
bors
fokhagyma
1 doboz sör
A csülköt megtisztítjuk, sózzuk befűszerezzük és legalább egy éjszakát a hűtőben pihentetjük, majd  tepsibe helyezzük kétujjnyi vizet öntünk alá és lefedjük, kemencébe tesszük 1,5 óráig pároljuk, 220-230 fokon.
Kb. 1,5 óra után az alufóliát a húsról levesszük, a  megpucolt felkockázott burgonyákat és a hagymákat a csülök köré tesszük. Újból befedjük, és még kb. fél óráig pároljuk, majd a sör felével a húst és a zöldségeket is meglocsoljuk.
Újabb fél óra teltével ismét meglocsoljuk a maradék sörrel. Villával ellenőrizzük, hogy puha-e, ha igen, akkor fólia nélkül kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.