Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Nyers hátsó csülköt megtisztítom,2 nappal korábban be kell sózni, borsozni ,aki szereti őrölt kömény,majoranna és fokhagyma kerülhet rá.Hűtőszekrényben pihentetem.A sütőedénybe teszem,negyedelt vöröshagymát és nagy hasábokra vágott burgonyát és felezett fokhagymát teszek alá,két lecsópaprika is mehet bele,1 doboz sör és olvasztott zsír.A tepsit érdemes rácsra helyezni,nehogy oda kapjon az alján a hús.Lefedve sütöm,idönként meglocsolom a levével.Hozzávetőleg  3 óra alatt megsül 220-230 fokon a végén már fedél nélkül, ropogósra sütöm.