Nyers hátsó csülköt megtisztítom,2 nappal korábban be kell sózni, borsozni ,aki szereti őrölt kömény,majoranna és fokhagyma kerülhet rá.Hűtőszekrényben pihentetem.A sütőedénybe teszem,negyedelt vöröshagymát és nagy hasábokra vágott burgonyát és felezett fokhagymát teszek alá,két lecsópaprika is mehet bele,1 doboz sör és olvasztott zsír.A tepsit érdemes rácsra helyezni,nehogy oda kapjon az alján a hús.Lefedve sütöm,idönként meglocsolom a levével.Hozzávetőleg 3 óra alatt megsül 220-230 fokon a végén már fedél nélkül, ropogósra sütöm.
- Kemencézzünk!
- Kandallózzunk!
- Grillezzünk!
- Blogoljunk! [Kemence Magazin]
- .XYZ
- Kemencés Facebook-Csoport
-
Kemencés Receptek
-
Húsos Ételek
- Malacsült Dávid kemencében
- Csülök sörben sütve
- Sörös csirke kemencében
- Porchetta
- Sült csirke kemencében.
- Csülök pörkölt kemencében
- Kemencében sült marhapofa
- Fokhagymával tűzdelt malaclapocka
- Csirkemell őzgerincformában sütve
- Szilveszteri egészben sült malac Góliát kemencében
- Kemencében készült sült tarja gombás zöldbosrós raguban
- Göngyölt csirke padlizsánnal töltve újburgonya körettel
- Kacsasült
- Csirkeszárny kemencében
- Tepsis csirke zöldségkörettel
- Levesek
- Egytálételek
- Sós sütemények
- Édes sütemények
- Érdekességek-különlegességek kemencében
- Kenyér kemencében
- Pizza és langalló
-
Húsos Ételek