Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Malacsült Dávid kemencében.

  • 1 db jó nagy szelet bőrös malaccomb  
  • Bors
  • 1 evőkanál egész köménymag
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • rozmaring
  • 1-2 fej vöröshagyma vagy lila hagyma.
  • Sertészsír

 

  • A hús mindkét oldalát sóval,borssal bedörzsöljük, és pici olajjal meglocsoljuk és egy éjjelre a hűtőbe pihentetjük.
  • A sütéshez zsírral kikent tepsibe tesszük, majd rászeljük a vöröshagymát, rádobáljuk a fokhagymákat a köménymagot.
  • A tetejét egy két evőkanál sertészsírral megkenjük.
  • Aláöntünk egy -két deciliter vizet.
  • Alufóliával befedjük. Kemencében 180~200 °C hőmérsékleten, kb. 2 órán órán keresztül sütjük, míg omlósan puha nem lesz.
  • Majd az alufóliát leszedve a tetejét pirosra sütjük.