Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.
Vasárnapi sült csirke zöldséggel körítve

Vasárnapi sült csirke zöldséggel körítve

 (68)    (1)    0

  Kemencés receptek

Vasárnapi sült csirke zöldséggel körítve

Hozzávalók:

  • Egy egész csirke
  • Hagyma
  • Burgonya
  • Répa
  • Fokhagyma
  • Citrom
  • Bors
  • Rozmaring
  • Oregánó

Elkészítés:

Fűtsük fel a kemencét 200 fokra.

Fűszerezzük be a csirkét ízlés szerint, majd helyezzük egy tepsibe. Ha van csirkesütő tálunk akkor a zöldségeket külön tepsiben megsütjük. Rakjuk körbe zöldségekkel, azokat is megfűszerezhetjük, majd ezután öntsünk egy kis olajat a csirkére és a zöldségekre. Facsarjunk egy citromot a készülő ételre.

Fél órát állni hagyjuk, de kár azonnal is betehetjük a kemencébe. Addig sütjük amíg a csirke el nem éri a 75 fokot, ez körübelül 45 perctől 1 órát is igénybe vehet.

Kivétel után egy kicsit hűlni hagyjuk, majd tálalhatjuk is.

Jó étvágyat kívánunk!

 (68)    (1)    0

A hozzászólásod sikeresen elküldted. Köszönjük!
Szólj hozzá
Ehhez a bejegyzéshez csak akkor szólhatsz hozzá, ha be vagy jelentkezve.

Facebook hozzászólások