Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "X" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.
Miért nem sikerül a pizzasütés otthon?

Miért nem sikerül a pizzasütés otthon?

 (525)    (2)

  Hírek

Egyre többen fedezik fel az áremelések hatására az otthoni pizzakészítés lehetőségét.

De ahhoz, hogy egy profi pizzéria termékeit megközelítő minőséget tudjunk produkálni, nem csak a kitűnő minőségű

alapanyagok kellenek! A hőfok a másik nagyon fontos hozzávaló!

Az tudjuk, hogy a közkedvelt "Nápolyi Pizza" sütéséhez igen magas hőmérséklet szükséges, általában 450 C° környékén az ideális.

Ez természetesen a közönséges konyhai sütőnkben - legyen akár gáz, akár elektromos - egy elérhetetlen hőfok.

Viszont sokan nem tudják, hogy a legtöbb elektromos készülék még az alap 250-280 C°-ot sem tudja valójában elérni!

Az ok az energia besorolási tényezők miatt kezdte felütni a fejét már évekkel ezelőtt. Ugyanis a gyártók nem csak a termék árával,

hanem az energia hatékonysági jellemzőkkel is versenyben vannak egymással. Nagyon sok típus csak úgy fér bele az "A" energia osztályba,

hogy valójában nem tudja elérni azt a maximális sütési hőfokot, ami rá van írva a kezelő felületre, illetve amit kijelez az esetleges digitális 

hőfok kijelző. Ez könnyű szerrel lehet ellenőrizni egy egyszerű sütő hőmérővel (akár választékunkból is rendelhető).

A lényeg az, hogy bizony 180-190 fok környékén kb. egy bolti mirelit pizza minőséget tudunk elérni. Ráadásul hiányozni fog a

füstös íz harmónia, amit megszoktunk egy prémium pizzéria által készített finomságon.

A tökéletes megoldás egy KEMENCE!

Fél óra alatt felfűthető, akár egyetlen pizza kedvéért is gazdaságos a használata. Kb. 5 kg száraz tűzifa felhasználással

csodálatos pizzákat készíthetünk és még a villanyórát sem pörgeti meg!

Ami valljuk be, manapság az egyik legfőbb szempont!

 (525)    (2)